onsdag den 15. februar 2017

Celesti makeup pung #4+5

Ja, jeg har jo været doven... Så der er meget der skal indhentes. Blandt andet min Celesti pung. Jeg har nemlig nået at få to, siden jeg sidst har skrevet om dem her inde.

Sidste måneds Celesti Bag var en lækker sort makeuppung, som faktisk er ret stor.


Min indeholdt følgende:

  • Urban Decay Eyeshadow - Bordello. De står til 150 kr. på Magasins hjemmeside
  • Urban Decay 24/7 Glide-On Eye Pencil. De står også til 150 kr. på Magasins hjemmeside
  • Pro Hygiene Collection - Antibacterial Makeup Spray - koster knap 100 kr for 100 ml - der er 15 i den her - så cirkaværdi 15 kr.
  • Alterna - Caviar Anti aging Miracle Multiplying Volume mist - koster mellem 2-300 kr onlinge for 141 ml - den her er på 41 ml - så cirka 60 kr. i værdi
  • Mizon - Enjoy Vital-Up Time ansigtsmaske, koster 35 kr. på Matas.dk.


Så produkternes samlede værdi er på omkring 410 kr.
Og som om det ikke var nok, fik jeg også en prøvestørrelse af Urban Decays Eyeshadow Primer Potion, fordi jeg havde været inde og anmelde produkterne fra "Violet"-pakken, på Celestis hjemmeside. Det er fandme god service!


Selvfølgelig får I også lige et swatch af eyelineren og øjenskyggen!

Og så er der jo også pakken fra februar. Den har jeg lige hentet her i mandags.
Denne har de valgt at kalde "pretty in pink". Her er fokus på at finde sin indre "pige" frem, og det synes jeg de gør ganske godt. Selve makeuppungen har den fineste, sarte lyserøde farve.Den indeholder følgende:

  • Elizabeth Arden - Advanced Ceramide Capsules - Daily Youth Restoring Serum, der er 7 i pakken, og jeg har fundet 60 kapsler til 576 kr hos Look Fantastic. Det svarer til en værdi på cirka 70 kr.
  • Pixi - Glow Tonic, 15 ml. Koster cirka 180 kr for 250 ml. Værdien svarer derfor til omkring 10 kr.
  • New Cid - I-Prime Foundation Primer, set på Nicehair til 195 kr for 30 ml. Der er 10 ml i denne, så cirka værdi er 65 kr.
  • Cailyn Cosmetics - Pure Lust Extreme Matte Tint i farven 01 Narcissist, koster 19$ på deres hjemmeside, hvilket er cirka 130 kr. 
  • Luxie - Large Shader øjenskyggebørste, nr. 209. Koster 85 kr. på BeautyBay.


Denne bag har derfor en CIRKA samlet værdi på 380 kr.

Ærligt talt, er jeg en smule skuffet over denne måneds pakke. Læbestiften er fed, og holder helt fint, men det meste er "prøver" og 2 ud af 5 ting er hudpleje - hvilket jeg netop ikke er interesseret i.Men mon ikke det bliver bedre igen i næste måned?

Ingen kommentarer:

Send en kommentar